Keukens | Riverdale Keukens nú bij Dekkers Keuken Centrum

Vol trots presenteren wij de Riverdale keuken! In samenwerking met Riverdale heeft de Probewa Keukengroep een prachtige tijdloze keuken ontwikkeld. Vertrekpunt voor het ontwerp was de basis van iedere Riverdale collectie; de houten producten met een witte, naturel of zwarte finish.

Riverdale Keukens nu al te bewonderen in onze showroom Riverdale Keukens, prachtig tijdloos Wim van der Ham Keukens presenteert de nieuwe Riverdale Keuken

Ook moest het Riverdale DNA, de eigentijds romantische stijl met een stoer tintje, natuurlijk duidelijk naar voren komen. Deuren hebben daarom een goed zichtbare houtnerf, iets dat je veel in de Riverdale woonaccessoires terug ziet. Het hartje dat regelmatig op de producten wordt gebruikt vind je terug in de grepen en uiteraard ontbreekt ook een open vakkenkast niet om je Riverdale keukenaccessoires in tentoon te stellen.

Vernieuwend
Heel vernieuwend zijn de vierkante keukenkastjes. De maat van een keukenkastje is namelijk 78x78 cm, een maat die je nog nergens ziet! Maar ook kastjes van 39 cm breed en 78 cm hoog zijn mogelijk. Varieer dus naar hartenlust voor jouw favoriete keukenopstelling. Wordt het een keuken met eiland of toch een wandopstelling? Succes met kiezen!
Riverdale Keukens zijn de afgelopen tijd regelmatig in het nieuws geweest en besproken door verschillende media.

De Riverdale keuken in het kort:

  • keuze uit wit, naturel en zwart - keukendeurtjes zijn voorzien van mooie houtnerf
  • nieuwe maat keukenkastjes en deurtjes
  • deurgreep in 3 varianten; deurknop met hart, een gestanst hart of een gefreesd hart
  • binnenzijde lades zijn voorzien van Riverdale illustraties
  • aanrechtblad verkrijgbaar in verschillende diktes
  • het aanrechtblad is voorzien van een ingefreesd Riverdale logo